. Real-time Fluoresensi Kuantitatif PCR Analyzer

Real-time Fluoresensi Kuantitatif PCR Analyzer

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Real-time Fluoresensi Kuantitatif PCR Analyzer
Modél: BFQP-48
bubuka produk:
QuantFinder 48 Real-time PCR analyzer mangrupikeun generasi anyar instrumen PCR kuantitatif fluoresensi anu dikembangkeun sacara mandiri ku Bigfish.Ukuranna leutik, gampang diangkut, dugi ka 48 conto sareng tiasa ngalaksanakeun sababaraha réaksi PCR tina 48 conto dina hiji waktos.Kaluaran hasil stabil, sareng alatna tiasa seueur dianggo dina deteksi IVD klinis, panalungtikan ilmiah, deteksi dahareun sareng widang anu sanés.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

● kompak jeung hampang, gampang pikeun mindahkeun
● Diimpor kualitas luhur komponén deteksi photoelectric, kakuatan tinggi na kaluaran sinyal stabilitas tinggi.
● software ramah-pamaké pikeun operasi merenah
● Full otomatis panas-tutup, hiji tombol pikeun muka jeung nutup
● Diwangun-di layar pikeun mintonkeun status instrumen
● Nepi ka 5 saluran sareng ngalaksanakeun sababaraha réaksi PCR kalayan gampang
● lampu High sarta hirup Long lampu LED teu kedah ngajaga.Sanggeus pindah, teu perlu calibration.

Skenario Aplikasi

● Panalungtikan: klon molekular, konstruksi vektor, sequencing, jsb.
● diagnostik klinis: deteksi Patogén, screening genetik, screening tumor na diagnosis, jsb.
● kaamanan pangan: deteksi baktéri patogén, deteksi GMO, deteksi dahareun-ditanggung, jsb.
● Pencegahan wabah sato: Deteksi patogén ngeunaan wabah sato.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami