CACLP 2021 kembang cinyusu haneut datang ka anjeun

Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd. hadir dina CACLP 2021

Tanggal 28-30 Maret 2021, 18th China International Laboratory Medicine and Blood Transfusion Instruments and Reagen Expo & Expo Bahan Baku Hulu Hulu Internasional Cina Internasional sareng Pameran Rantai Pasokan dilaksanakeun di Chongqing.Pameran nyertakeun legana leuwih ti 80000 méter pasagi, kalawan 1188 usaha milu dina paméran jeung puluhan rébu nu datang profésional.Produk ngalibatkeun sababaraha bagéan tina diagnosis in vitro.

Pameran Penerbangan ageung di CACLP 2021 (1)

Salila paméran ieu, urang mawa sauntuyan pinuh ku ékstraksi asam nukléat jeung instrumen purifikasi, instrumen PCR, detektor gén handheld, ékstraksi asam nukléat jeung purifikasi kit jeung loba produk lianna ka paméran A5-S047 sarta narik perhatian loba pamilon.perhatian pamilon.Pameran Penerbangan ageung di CACLP 2021 (2) Pameran Penerbangan ageung di CACLP 2021 (3) Pameran Penerbangan ageung di CACLP 2021 (4)

Urang bakal terus ilubiung dina 2022, sarta kasampak maju ka datangna anjeun!

The tenet tina Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.
Fokus kana téknologi inti, ngahontal kualitas klasik, taat kana gaya kerja anu ketat sareng realistis, sareng aktip innovate pikeun nyayogikeun produk diagnostik molekular anu dipercaya pikeun konsumén, sareng janten perusahaan kelas dunya dina widang élmu kahirupan sareng kaséhatan médis.

wechatsLangkung seueur eusi, mangga nengetan akun resmi WeChat Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


waktos pos: Mar-28-2021