Bigfish Bio-tech Co., Ltd milu dina Forum Internasional ka-10 ngeunaan téknologi réproduktif anu ditulungan

Forum Internasional 10th on téhnologi réproduktif ditulungan, disponsoran ku puseur kasuburan harepan anyar, Asosiasi Médis Zhejiang jeung Zhejiang Yangtze Walungan Delta Institute of Élmu Kaséhatan jeung téhnologi, sarta hosted ku Rumah Sakit Rahayat Propinsi Zhejiang, dilaksanakeun di Hangzhou ti 16 nepi ka 17 Juni 2018. Genetika réproduktif sareng émbriologi sareng widang sanés pikeun ngalaksanakeun ceramah sareng diskusi akademik anu paling canggih.

Salaku exhibitor forum ieu, Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ilubiung dina paméran jeung instrumen timer dimekarkeun, kayaning detektor gén handheld, pipette, instrumen Éléktroforésis sarta instrumen ékstraksi asam nukléat otomatis, sarta miboga bursa di-jero kalawan ahli industri ti sagala lapisan kahirupan milu dina forum.Ahli muji Bigfish instrumen timer dimekarkeun, sarta ogé nempatkeun maju loba saran berharga pikeun perbaikan.

Salila forum, Bigfish Bio-tech Co., Ltd. ngahontal niat gawé babarengan éksténsif jeung New Hope Fertility Center of Amérika Serikat jeung ahli IVF kawentar Dr Zhang Jin pikeun ngalakonan deteksi gén cikal non-invasif, PCR digital jeung saterusna. -generasi urutan gén jeung widang biologi molekular.Dua pihak bakal gawé bareng pikeun ngadegkeun laboratorium gabungan di Amérika Serikat tur ngahijikeun sumberdaya Universitas Zhejiang pikeun panalungtikan akademik patali.

Reviewing situs paméran, pamilon dilongok produk patali téhnologi réproduktif ditulungan dibawa ku sagala rupa usaha sanggeus putus tea.Sawala bungah jeung positip dilaksanakeun.Produk R&D bebas perusahaan kami parantos narik perhatian.

58e8d9ae
2c0489f3

Hangzhou-Bigfish-Bio-tech-Co.,-Ltd.attends-the-9th-Liman-China-pig-raising-Conference

Langkung seueur eusi, mangga nengetan akun resmi WeChat Hangzhou Bigfish Bio-tech Co., Ltd.


waktos pos: May-20-2021