. Ekstraksi DNA/RNA

Ekstraksi DNA/RNA

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

bubuka produk:

Ngagunakeun téhnologi purifikasi manik magnét, virus Magpure DNA / RNA purifikasi kit bisa nimba DNA / RNA rupa-rupa virus kayaning virus African Swine Fever jeung coronavirus novel tina sagala rupa sampel kayaning sérum, plasma jeung solusi immersion swab, sarta bisa dipaké dina PCR hilir. / RT-PCR, sequencing, analisis polymorphism jeung analisis asam nukléat séjén sarta percobaan deteksi.Dilengkepan NETRACTION pinuh otomatis alat purifikasi asam nukléat jeung pre-loading kit, bisa gancang ngalengkepan ékstraksi sajumlah badag sampel asam nukléat.

Fitur produk:

1. Aman ngagunakeun, tanpa réagen toksik
2. Gampang dianggo, henteu peryogi Protéinase K sareng Carrier RNA
3. Ékstrak DNA / RNA virus gancang sareng éfisién kalayan sensitipitas anu luhur
4. Angkutan sareng nyimpen dina suhu kamar.
5. Cocog jeung rupa purifikasi asam nukléat viral
6. Dilengkepan NUETRACTION pinuh otomatis asam nukléat instrumen purifikasi pikeun ngolah 32 sampel dina 30 mins.

Ngaran Produk Ucing No. Spésifikasi. Panyimpenan
Kit pemurnian DNA/RNA virus Magpure BFMP08M 100T Suhu kamar.
Kit pemurnian DNA/RNA virus Magpure (Pac. Pra-filled) BFMP08R32 32T Suhu kamar.
Kit pemurnian DNA/RNA virus Magpure (Pac. Pra-filled) BMP08R96 96T Suhu kamar.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami